Modus Light

MODUS Light akustiikkapaneelit ovat kevyitä, ääntä vaimentavia seinä- ja kattopaneeleja, jotka parantavat toimiston akustiikkaa ja toimivat inspiroivana ja toimivana sisustusratkaisuna. Tämä on erityisen tärkeää avotoimistoissa, joissa työntekijät altistuvat taustamelulle, joka häiritsee heidän keskittymiskykyään.

Akustiset paneelit toimivat äänisienenä ja ne imevät häiritsevät äänet ja vähentävät kaikumelua tarjoten akustista mukavuutta työympäristössäsi. Paneelit on valmistettu akustisesta vaahdosta, joka tarjoaa luokan A äänenvaimennuksen (68 mm paneelille) ja luokan C äänenvaimennuksen (48 mm paneelille).

Kevyen muotoilunsa ansiosta nämä akustiset paneelit on helppo kuljettaa ja asentaa. MODUS Light paneelit on saatavana seinä- ja kattopaneeleina ja ripustuspaneeleina. Sarjaan löytyy myös Armstrong-kattopaneelit jotka on ripustettu vaijeriin.

Toteuta luovia ideoitasi käyttämällä kolmea eri kokoista ja kahta eri syvyistä akustisia paneelivaihtoehtoa. Voit myös valita kankaat laajasta kangasvalikoimastamme ja useista värivaihtoehdoista.

Pyydä tarjous tuotteesta!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Pyydä tarjous

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.